Translate
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Haber ve Duyurular
ARALLAR Europe açıldı
Tarih: 19/07/2015
Başta Fransa olmak üzere bir çok Avrupa ülkesine ihracat yapan Arallar'ın Avrupad... Devamını oku...

   Tüm haberler
Alüminyum

 

FLEXITEN AKRİLİK SİSTEM, TENİS KORT BOYASI, AKRİLİK KAPLAMA, SAHA BOYASI

Akrilik emülsiyon esaslı, su bazlı, nefes alabilen, dış şartlara dayanımı oldukça yüksek, tenis kort sistemidir. Flexiten, tenis kortları için tasarlanmış olup, basketbol, voleybol ve benzeri saha uygulamalarında da kullanılabilir.


FLEXITEN TC


FLEXITEN RESURFACER

Resurfacer, Akrilik emülsiyon esaslı, su bazlı, pürüzlü asfalt ve beton yüzeyi düzelterek tutunmayı sağlayan esnek malzemedir. Asfalt yüzeye diğer katmanların daha iyi bağlanmasını sağlar.


FLEXITEN CUSHION -0500

Akrilik emülsiyon esaslı, su bazlı, 0,5 mm boyutunda özek kauçuk granül içeren, esnek kaplama malzemesidir. Flexiten Cushion-1000 üzerine uygulanarak ince yapısı ile gözeneklerin doldurulmasını ve daha düzgün yüzeylerin oluşmasını sağlar. Yüzeyin

esnekliğini ve oyun hızını ayarlama ve daha esnek bir yüzey oluşturularak yorulma hissini azaltma amaçlı 2 ile 4 kat arası uygulanır. 


FLEXITEN CUSHION 1000

Akrilik emülsiyon esaslı, su bazlı, 1 mm boyutunda özek kauçuk granül içeren, esnek kaplama malzemesidir. Yüzeyin esnekliğini ve oyun hızını ayarlama ve daha esnek bir yüzey oluşturularak yorulma hissini azaltma amaçlı 2 ile 4 kat arası uygulanır.


FLEXITEN LINE

Flexiten Line Paint, akrilik emülsiyon esaslı, su bazlı, nefes alabilen, dış şartlara dayanımı oldukça yüksek, tenis kort çizgi boyasıdır. Flexiten Line Paint, tenis kortlarıiçin tasarlanmış olup, basketbol, voleybol ve benzeri saha uygulamalarında da kullanılabilir.

 

 

 

Önceki: Su İzolasyon

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal