Translate
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Haber ve Duyurular
ARALLAR Europe açıldı
Tarih: 19/07/2015
Başta Fransa olmak üzere bir çok Avrupa ülkesine ihracat yapan Arallar'ın Avrupad... Devamını oku...

   Tüm haberler
Alüminyum

Hakkımızda

Alüminyum sektöründe uluslararası pazarlarda söz sahibi olmakla birlikte pazar yapımızı, Boya ve Yapı Kimyasal sektöründe de geliştirerek, Avrupa ve dünya ülkelerinde müşteri nitelik ve nicelik seviyelerimizi zirveye taşıdık.Çok yakın zamanda da Fransa’da partnerlerimiz ile birlikte yeni bir güç birliğine de girerek bu ülkede çok büyük bir pazar sistemine sahip olduk.

 Yeniliğe daima açık olan firmamız; mekanlarınızın ve hayatınızın daha estetik bir yapıya sahip olabilmesi için ürünlerine yeni tasarımlar ile devam etmeyi kendisine ilke olarak benimsemiştir. Kalitenin bir ayrıcalık olmadığından yola çıkarak, ürün ve hizmetlerimizin tamamında kalite çıtasını her zaman en yüksekte tutuyoruz.

 

Misyonumuz

Arallar olarak temal amacımız; kaliteli, dayanıklı, ve estetik yaşama yönelik ürünleri müşterilerimizin beğenilerine sunmaktır.

Çevre ve insan sağlığı ile dost olan ekolojik ürünlerin, ülkemiz ve Dünya insanlarının yüksek standartlı ürünlere, uygun fiyatla ulaşmalarını sağlamak temel hedeflerimiz arasında yer alır.

Modern ve dürüst çalışma anlayışımız ile, Türk alüminyum sektörünün gelişmesi için üzerimize düşen görevleri üstlenmek konusunda her zaman istekliyiz.

 

Vizyonumuz

Sürekli değişim anlayışı içerisinde kalitemizden ödün vermeden, en son teknolojik üretim teknikleri ile insan kaynaklarını etkin bir şekilde kullanarak müşterilerimize en uygun fiyat ve kaliteyi sunmaktır.


 

 



İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal